Prezenta in retelele de socializare poate aduce beneficii importante si asta pentru ca interactiunea cu fanii va promoveaza brandul si va ajuta sa castigati reputatie.
Social Media Optimization
SEO
SMM
CRO

 

Social Media Marketing (SMM)

Retelele de socializare au luat avant in ultimii ani si au devenit unul dintre cele mai folosite canale de publicitate si de interactionare cu publicul tinta. Astfel, nu este suficient sa va remarcati ca si brand in motoarele de cautare, ci este necesara dezvoltarea unei retele sociale de fidelizare, in cadrul careia sa existe interactiuni permanente, crescand astfel vizibilitatea afacerii pe care o reprezentati.
Esista mai multe retele social media, retele de socializare care sunt fie concentrate pe o nisa anume sau cu functionalitate bine definita, cum sunt spre exemplu Instagram sau Pinterest, cat si retele de socializare genaraliste, cum ar fi Facebook, Google Plus sau Twitter.
In functie de domeniul de activitate al afacerii dvs., va punem la dispozitie alegerile si solutiile potrivite pentru a atinge publicul tinta si pentru a va remarca prezenta online.