Servicii complete de Web Design si Marketing Online

Cautam cele mai bune solutii, astfel incat rezultatul obtinut sa fie mereu unul pe masura asteptarilor dumneavoastra. Folosim cunostintele acumulate pentru a va oferi servicii complete, de la Web Design si Admininistrarea Site-ului la Optimizare SEO si Digital Marketing.

Optimizare SEO

Cresteti traficul pe site-ul dvs. Atrageti clienti noi si cresteti vanzarile cu ajutorul motoarelor de cautare. Google, Bing , Yahoo! pot fi principalul mod de promovare a brand-ului, serviciilor si produselor dvs, prin optimizarea SEO.

Publicitate online

Pay Per Click - cea mai rapida metoda de a creste traficul pe website. Cresterea numarului de vizitatori este realizabila prin intermediul campaniilor PPC. Dumneavoastra decideti bugetul, noi vom optimiza conversiile.

Webdesign si Redesign

Pagina web reprezinta imaginea brandului, a serviciilor sau a produselor pe care le promovati. Fie ca vorbim despre construirea unui site, redesign sau migrarea pe alte platforme, va ajutam sa obtineti cele mai bune rezultate.

Mentenanta site

Furtul datelor cu caracter confidenţial, probleme în funcţionarea website-ului, pierderea datelor în urma breşelor de securitate. Toate aceste neplăceri pot fi evitate prin intermediul serviciului de mentenanţă.

Social Media Marketing

Faceti-va cunoscut website-ul prin intermediul retelelor de socializare. Dezvoltati-va afacerea construind pagini reprezentative pentru brandul dumneavoastra pe Facebook, Google Plus, Twitter, LinkedIn, etc.

Management de continut

Un site de top se bazeaza pe continut text, foto si video de calitate. Alegeti serviciul de management de continut si va vom oferi cele mai bune solutii care va vor ajuta in dezvoltarea afacerii dumneavoastra.