Campaniile publicitare realizate de noi sunt compatibile atat cu sistemele desktop cat si cu dispozitivele mobile, asigurand un public tinta complet
Campanii publicitare
PPC

 

Publicitate Online – PPC, CPM, Google AdWords, Facebook

 


Pay Per Click (PPC) sau CPM (cost pe 1000 afisari) reprezinta una dintre metodele sigure si rapide de a creste traficul pe website-ul dumneavoastra si de a va promova online. In mediul online se pot gasi multe instrumente care pot fi folosite in acest scop, instrumente de promovare online create in asa fel incat sa poata fi folosite chiar si de persoane mai putin experimentate. Cele mai importante sunt Google AdWords si Facebook. Exista totusi riscul de a nu genera trafic pe site conform bugetului alocat pentru promovarea online. Aceasta se poate intampla in cazul in care nu sunt luati in considerare toti parametrii. Este recomandat ca aceste campanii sa fie optimizate de persoane specializate. Tocmai de aceea, noi realizam o analiza completa a website-ului dumneavoastra si construim campania de promovare online in functie de necesitatile dumneavoastra, pentru a va oferi la final un rezultat pe masura bugetului alocat de dvs.

In functie de specificul afacerii dvs., va propunem si va realizam campaniile pe cele mai importante platforme de promovare, Google AdWords si Facebook, astfel incat sa poata fi atins publicul tinta intr-un procent cat mai mare, avand certitudinea ca bugetul alocat este investit corect.