Web Design, SEO, SMO, Digital Marketing

Suntem o agentie de Web Design si Marketing Online care se adreseaza atat celor care fac primii pasi in deschiderea unei afaceri in mediul online, cat si celor care au nevoie de ajutor pentru a se dezvolta.

Ne recomanda anii de experienta in domeniul online si clientii multumiti de rezultatele obtinute

Stim cat de mult conteaza pentru dumneavoastra contactul permanent cu schimbarile care au loc in mediul online. Tocmai de aceea, ne luam angajamentul de a va explica fiecare pas pe care il facem pentru a ajunge la rezultatul final. Noi nu va oferim doar un site web care arata profesional si contine ceea ce va doriti, ci va punem la dispozitie si documentatia necesara care sa va ajute sa-l folositi eficient.

Ne folosim de cunostintele acumulate in peste 15 ani de experienta pentru a va ajuta sa va dezvoltati afacerea. Astfel, fie ca vorbim despre web design, redesign, mententanta paginilor web, optimizare SEO, managementul continutului, campanii de marketing sau prezenta in retelele de socializare, va suntem mereu alaturi si va oferim solutiile potrivite afacerii dumneavoastra, astfel incat sa beneficiati de un avantaj in fata concurentei.

15

ani in online

11

campanii newsletter

91

prima pagina

36

campanii SEO

 

15 ani de experienta

sute de pagini de documentatie

zeci de nopti  albe

zeci de cafele si energizante

Repere

Evenimente din istoria AdCentris Media

2013

2013

Zeita Fortuna ne-a adus impreuna. Astfel am devenit colegi, formand departamentul de Marketing Online intr-o companie eCommerce

2014

Septembrie, 2014

Pasiunea pentru Marketing Online si Web Design ne-a unit si am decis sa infiintam AdCentris Media

Noiembrie, 2014

Ne-am instalat intr-o incapere ce-a devenit a doua noastra casa: biroul AdCentris Media